FARJADI PIANO SCHOOL - Klaverundervisning til voksne og børn i alle niveauer
RSS

Nye indlæg

Anbefaling
Udtalelse - April 2017
Udtalelse vedr. Aria Farjadi
Udtalelse
Anbefaling af Aria Farjadi

Kategorier

Udtalelser
drevet af

Min blog

Anbefaling

Anbefaling:

Jeg har, gennem de seneste godt 5 år gået til klaverundervisning hos Farjardi Piano School og kan, på det varmeste, anbefale Aria som klaverlærer.
Aria er en passioneret underviser med en meget stor musikalsk indsigt som han formidler på en god og pædagogisk måde. Med brug af metaforer, anekdoter, videomateriale, med mere, bliver musikalske temaer og kunstneres hensigter gjort klare og levende. Han er, derudover, venlig og humoristisk og skaber en behagelig atmosfære til undervisningen.

Udtalelse - April 2017

Efter længe at have ønsket at lære og spille klaver, begyndte jeg hos Farjadi piano school for ca. 8 måneder siden. Jeg har haft stor glæde af undervisningen og oplevet en rigtig hurtig fremgang. Aria er god til at variere undervisningen, så man vedholder interessen, og hele tiden lærer noget nyt. Udover at være en dygtig underviser, er Aria utroligt pædagogisk og behagelig.

Udtalelse vedr. Aria Farjadi

Nikolaj har modtaget undervisning af Aria i næsten et år.I den forbindelse har Aria bedt om en udtalelse.
Nikolaj er rigtig glad for undervisning hos Aria.Nikolaj syntes, at han lærer rigtig meget. Aria og Nikolaj satte som mål , da de startede samarbejdet i april 2016 , at Nikolaj skulle lærer at læse fra bladet. Nikolaj havde været vant til at lære udenad.Aria oplyst Nikolaj om , at de elever , der er god at lære udenad som oftest skal kæmpe lidt mere at lære noderne.

Udtalelse

Som 29 årig gik jeg i gang med at modtage undervisning hos Aria.
Først og fremmest fik jeg med det samme fornemmelsen af, at undervisningen stod på skuldrene af flere hundrede års undervisningshistorie, som er gennemprøvet generation efter generation, og jeg følte mig derfor med det samme i sikre hænder.Derudover har jeg oplevet at Aria har været meget opmærksom på at skabe nogle rammer, som er målrettede og ambitiøse, men altid justeret efter min travle hverdag, så læsset aldrig vælter.

Anbefaling af Aria Farjadi

Da jeg besluttede at forf0lge en bamdomsdmm om at here at spille klaver, s0gte jeg en klaverlrererog fandt Aria Farjadi, som via sin hjemmeside vagte min nysgerrighed.Allerede efter min første prøvetime hos Aria Farjadi -sidst i marts 2014- vidste jeg, at jeg ville købe et ars abonnement for at følge hans undervisning ( er siden blevet fomyet).Nar en underviser har sa mange positive egenskaber som Aria Farjadi, kan det være svært at sammenfatte dem i fa ord. Dog vil jeg fremhæve følgende egenskaber og evner:

Udtalelse

Da jeg begyndte hos Aria læste jeg hverken noder - og havde knap nok siddet foran et klaver - og var ærligt talt lettere forbeholdende for at begynde til klaver i en alder af 27år. Uden tidligere musikkalsk-øvelse eller kendskab. Jeg er meget positiv. Undervisning går EKSTREMT hurtigt frem - ment på den absolut bedste måde. Der sker store fremskridt fra gang til gang og Aria er yderst kompetent til at lære fra sig og guide en gennem materialet på en fortroligvis. Kan kun på det kraftigste anbefale enhver, som overvejer at begynde til klaver - at komme igang. Og tænk lige en ekstra gang, om ikke det er Aria, som skal undervise. Jeg har godt nok intet andet at sammenligne med, men jeg er yderst tilfreds.

Udtalelse

Aria Farjadi er den veloplagte, altid glade og opmuntrende klaverlærer, der udover entusiasme fordrer både disciplin og seriøsitet af sine elever. Man føler sig både velkommen og afkrævet fokus og koncentration til lektionerne, hvilket samlet set gør det til en fryd at anstrenge sig udi klaverets disciplin. Jeg har virkelig nydt at gå til klaver hos Aria!

Udtalelse

Jeg er nybegynder, men har nu spillet klaver i knap et år hos Aria Farjadi. Jeg bliver altid mødt med venlighed og opmærksomhed. Det skaber et godt udgangspunkt for spillet. Aria lytter til mine ønsker og interesser og følger min udvikling med spillet. Han sammensætter øvelser og repertoire ud fra, hvordan en god progression i arbejdet med klaveret kan tilrettelægges med tanke på mig, som den person jeg er og med netop mine interesser og forudsætninger. Timerne har åbnet en dør for mig ind til en større rigdom i musikken, end jeg kendte før.

Udtalelse af Winnie Rosenvinge

Hej Aria Farjadi
Som det første vil jeg sige dig tusind tak. Det er en fornøjelse at modtage klaverundervisning af dig.At undervise mig kræver overnaturlige evner, og det er du i besiddelse af. Du er venlig og imødekommende når man fremmøder til undervisningen,det skaber ro og tryghed, så jeg kan gå igang med at spille. Dejligt.Du har pædagogiske evner, det kommer til udtryk ved din formidling af undervisningen, til stor glæde for mig.

Udtalelse af Kaare Thomsen / Marts 2014


Mine klavertimer hos Aria har givet mig ny lyst til at arbejde med
klaverspillet. Det første jeg lagde mærke til, var en betydelig forbedring
af mit anslag. Jeg har lært en helt ny måde at øve mig på, og derfor gør jeg
hurtigere fremskridt end jeg har oplevet før. Det har været nogle meget
inspirerende klavertimer.

Kaare Thomsen / Marts 2014

Klaverundervisning hos Aria Farjadi

Mine klavertimer hos Aria er altid noget jeg ser frem til, Aria evner
at inspirere og motivere mig.Aria har givet mig en bedre musikalsk forståelse og hans metode gør at jeg altid finder glæde ved undervisningen, hans undervisning er tro den klassiske musik.Mit niveau, som var begynder da jeg startede, er blevet meget bedre ogJeg er meget tilfreds med min fremgang i den tid jeg er blevetundervist hos Aria. Arias undervisning dækker over meget mere end den grundlæggende klaverundervisning, hans evne til at give mig mere musikalsk forståelse, hans evne til at løfte mit niveau løbende er egenskaber som gør at jeg kun kan give de bedste anbefalinger til kommende elever.

Peter Andreas Larsen, 27 år

 Jeg har gået til klaverundervisning i snart et år, og har kun rosende ord tilovers for Aria. Han har en meget professionel tilgang til undervisningen, og man mærker tydeligt at Aria har mange års erfaring som klaverlærer. I undervisningen bliver der vekslet mellem flere forskellige lærebøger, så man hele tiden undervejs får nye indtryk og selvfølgelig lærer en masse. Aria er utrolig sympatisk udviser stor forståelse for mig som elev. Jeg har personligt fået et rigtigt venskabeligt forhold til Aria i løbet af den tid jeg har gået hos ham, hvilket gør at hver undervisningstime forløber nemt i en god stemning. Det aller vigtigste som elev til klaverundervisning, er at øve sig derhjemme. Hvis man ikke øver sig, udvikler man sig ikke nær så meget som man faktisk har mulighed for. Egne øvetimer er alfa omega for at lære at spille klaver. Det har jeg lært af Aria, som plejer at sige: ”Min fornemmeste opgaver er, at give dig dårlig samvittighed”. Jeg forstår hvad han mener nu.

Elena Barbachano / Dec 2011

Jeg søgte en klaver-lærer, da jeg gerne vil bruge klaveret som et supplement til min sang. 
Jeg fandt hurtigt Aria over nettet og syntes det så interessant ud. Allerede efter første gang følte jeg mig inspireret
og havde stor spillelyst. Aria gør undervisningen livlig og underholdende. Han formår at bringe liv og energi ind 
i de mest enkle og simple øvelser, så jeg selv får lyst til bare at øve og øve. Aria skubber på uden at få mig til at føle 

Poul Poulin / Marts 2010

Endelig fik jeg i november - lige før min 67 års fødselsdag - taget mig sammen til at realisere en drøm som jeg har haft gennem et langt arbejdsliv: at lære at spille klaver. Efter nogen søgen på nettet endte jeg med at begynde hos Aria Farjadi. Som nybegynder; jeg har klimpret lidt på klaver i mange år, men aldrig fået en egentlig undervisning. Det har været knapt fem måneder med ned- og opture. En gang om ugen har jeg følt det som om jeg skulle i skole igen; og aldrig rigtig være tilstrækkelig forberedt.

Rannva R. Jacobsen (25 år) / Februar 2010

Jeg startede som delvis nybegynder hos Aria for 3 måneder siden. Da jeg læste hans elevers udtalelser på nettet, var jeg lidt skeptisk og tvivlede på, at nogen kunne være så fantastisk. Men det er han! Jeg har haft fem forskellige klaverundervisere, og Aria er helt klart den bedste. Han er utrolig tålmodig, engageret og god til at lære fra sig. Desuden har han en særlig evne til at give en lyst til at øve! Derfor kan jeg varmt anbefale Aria Farjadi.

Tobias Bonnesen / Januar 2010

Aria har været en fornøjelse at gå hos. Han ved rigtig meget om sit fag og er meget social. Man ser frem til næste gang man skal have undervisning. Han spørger indtil hvordan man har det og smiler og kan også godt lave sjov samtidig med at være seriøs. Jeg syntes måske at Aria nogle gange har lidt svært ved at forstå sig på hvis eleven fx. har et ønske om han fx. godt vil lære et eller andet specielt inden han hopper videre til det næste og Aria har lidt svært ved at give slip på sit undervisnings system midlertidigt nogle gange.

Simon Brinck / 21 år Juli 2009

Jeg har været rigtig glad for at gå hos Aria Farjadi op til min musividenskabsprove hvor vi har fokuseret særligt på prima-vista spil.Aria har været god til give mig præcis de ting som jeg skulle bruge til min forbredelse til optagelsesprøven hvilket jeg sætter stor pris på .

Louise Rømer / Okt 2004


Motivation og vedholdenhed er og har altid været min største forhindring for at lære at spille klaver, men det er lykkedes Aria at holde mig til ilden med sit store engagement, tydelige passion for at spille og disciplin. Han er den eneste klaver- og musiklærer, der har formået at øge min lyst til at spille mere og mere hver dag. Jeg har efter hver time lyst til at gå hjem og spille natten lang, så jeg kan blive lige så dygtig som Aria – men til det har jeg nok brug for hans hjælp lidt endnu .

Christel Rasmussen / Marts 2004

Da jeg begyndte til klaver hos Aria var jeg absolut begynder. Men allerede efter de 8 uger jeg har gået her, fornemmer jeg at jeg har fået et godt indblik i det grundlæggende klaverspil og teori. Undervisningen er individuel og personligt tilpasset, således at man får den størst mulige fremgang for hver klavertime. Aria er god til at rose og ikke bleg for at irettesætte på en meget konstruktiv måde. Efter hver time føler jeg mig meget inspireret og har lyst til at lære mere!

Patricia Farokhi

Mit navn er Patricia og jeg er 11 år. Jeg begyndte som elev hos Aria for et halvt år siden. Jeg har spillet klaver i 2 et halvt år, men har lært mere på de sidste 6 måneder.Aria er en meget engageret og målrettet lærer,der altid for mig til at yde mit bedste.

Joan Fischer / Jan 2004

Jeg har gennem flere år gået til klaverundervisning på nogle af Københavns aftenskoler. På et tidspunkt fik jeg lyst til at prøve noget andet og ved et tilfælde stødte jeg på Aria´s navn på Nettet. Vi aftalte en prøvetime og jeg har gået der siden dvs. et lille halvt års tid. Aria viser en kombination af stor spilleglæde, tålmodighed og vedholdenhed. Det er en undervisningsform jeg trives godt med og den kan kun anbefales. 

Sue Christiansen / Nov 2003

Jeg begyndte som elev hos Aria Farjadi for et halvt år siden og allerede fra første undervisningstime mærkede jeg Aria’s dybe engagement for sine elever. Jeg har selv spillet i mange år, men har alligevel lært mere i disse seks måneder hos Aria end jeg har lært hos mange af mine forrige klaverlærere – både om musik, men også om mange andre ting. Aria har hjulpet mig med at sætte mål, hvad enten de var store og små. Det er altid en fornøjelse af få undervisning hos Aria.

Preben Bograd / Sep 2003

Jeg har siden marts måned 2003 modtaget undervisning af Aria een gang ugentligt Jeg er startet fra bunden, idet min kunnen på klaver i høj grad var baseret på autodidakt læring.Jeg har allerede på nuværende tidspunkt fået megen ny viden om musik, nodelæsning og forbedret teknik, hvilket i høj grad skyldes Aria's entusiastiske og behagelige undervisning som virker fremmende for lysten til at øve sig og sætte nye mål med klaverspillet.

Jan Nissen / Agust 2003

Jeg har benyttet mig af Arias undervisning to gange i forbindelse med optagelses prøven til Musikvidenskab i København. Det har været 2 korte forløb op til prøven 2002 og 2003, men på trods af den korte tid har Aria haft lysten til hjælpe mig og det er da også lykkedes mig at blive optaget denne gang.Aria har været god til at give mig øve disciplin og har en stor indsigt i udførelsen af klassisk klavermusik. Samtidig er han god til at se/opdage nye vinkler til ens øvning så man får løst problemer m.

Stine Gerdes / Juni 2003

Aria er meget glad for musik og meget glad for at lærer det fra sig. Han er meget entusiastisk, og man bliver altid inspireret når man har været til en klaver time. I hans undervisning lærer du også meget teknik, som skal bruges i de forskellige musikstykker.

Lars A Nielsen / April 2003

Aria Farjadi blev løsningen på mit ønske om at lære at spille mindst ét instrument i mit liv.Jeg havde brug for en udfordring og fik meget mere gennem forløbet end jeg fra starten havde håbet på.Indsigt og glæden ved musik og glæden ved Arias engagement og ildhu har givet meget i retur, på trods af alt det nye og det at få hjemmelektier for igen.

Udtalelse

Kære Aria,  Det har været en fornøjelse at følge din undervisning af min 12 årige dreng Anders og han har lært utrolig meget i det sidste halvandet år. Jeg har selv fået klaverundervisning som barn og blev overrasket over hvor hurtigt han har har fået forståelse for nodesystemet og er blevet introduceret for mange af musikkens grundbegreber. Jeg er meget glad for den måde du har videregivet glæden ved musikken samtidig med at du med tålmodighed og humor har stimuleret ham til at arbejde disciplineret og vedholdende. Det er en gave som han tager med sig videre i livet. Jeg tror Anders har et godt fundament for at afprøve det han gerne vil nu med en sammenspilsgruppe, men vi er selvfølgelig glade for at vi kan få lov til at vende tilbage en anden gang. Mange ønsker om en god sommer til dig og din familie. 

Sebastian Skogaard

For 1,5 år siden begyndte jeg hos Aria. Jeg havde aldrig rørt et klaver før og begyndte derfor helt fra bunden. Jeg var ambitiøs og fortalte ham at jeg ville blive god til klaver, sådan at jeg kunne søge ind på musikvidenskab et par år efter. Aria tog imod denne udfordring og siden er timerne gået slag i slag. Aria er en optimistisk lærer, som altid ser det positive ved lektionen og fremskridtene. Han coacher og presser lige til grænsen, sådan at man udvikler sig mest muligt.

SiteBuilder drevet af  Vistaprint