FARJADI PIANO SCHOOL - Klaverundervisning til voksne og børn i alle niveauer
RSS

Nye indlæg

Anbefaling
Udtalelse - April 2017
Udtalelse vedr. Aria Farjadi
Udtalelse
Anbefaling af Aria Farjadi

Kategorier

Udtalelser
drevet af

Min blog

Sebastian Skogaard

For 1,5 år siden begyndte jeg hos Aria. Jeg havde aldrig rørt et klaver før og begyndte derfor helt fra bunden. Jeg var ambitiøs og fortalte ham at jeg ville blive god til klaver, sådan at jeg kunne søge ind på musikvidenskab et par år efter. Aria tog imod denne udfordring og siden er timerne gået slag i slag. Aria er en optimistisk lærer, som altid ser det positive ved lektionen og fremskridtene. Han coacher og presser lige til grænsen, sådan at man udvikler sig mest muligt. Det har været en succes at være startet hos Aria. Jeg er fortrøstningsfuld om at jeg nok skal blive parat til at klare optagelseskravet for Musikvidenskab på universitetet.
Sebastian Skogaard

1 kommentar til Sebastian Skogaard:

Kommentar RSS
repliche vacheron con on 30. marts 2019 04:32
I am one who likes to impress so much about the beauty of natural things and inspiration.
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment

SiteBuilder drevet af  Vistaprint