FARJADI PIANO SCHOOL - Klaverundervisning til voksne og børn i alle niveauer
RSS

Nye indlæg

Udtalelse - April 2017
Udtalelse vedr. Aria Farjadi
Udtalelse
Anbefaling af Aria Farjadi
Udtalelse

Kategorier

Udtalelser
drevet af

Min blog

Joan Fischer / Jan 2004

Jeg har gennem flere år gået til klaverundervisning på nogle af Københavns aftenskoler. På et tidspunkt fik jeg lyst til at prøve noget andet og ved et tilfælde stødte jeg på Aria´s navn på Nettet. Vi aftalte en prøvetime og jeg har gået der siden dvs. et lille halvt års tid. Aria viser en kombination af stor spilleglæde, tålmodighed og vedholdenhed. Det er en undervisningsform jeg trives godt med og den kan kun anbefales. 

1 kommentar til Joan Fischer / Jan 2004:

Kommentar RSS
orologi repliche rolex on 24. december 2018 15:55
Peyton, this is really an amazing writing about University Student's Experience with OCD and I am in agreement with you dear.
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment

SiteBuilder drevet af  Vistaprint