FARJADI PIANO SCHOOL - Klaverundervisning til voksne og børn i alle niveauer
RSS

Nye indlæg

Anbefaling
Udtalelse - April 2017
Udtalelse vedr. Aria Farjadi
Udtalelse
Anbefaling af Aria Farjadi

Kategorier

Udtalelser
drevet af

Min blog

Udtalelse

Kære Aria,  Det har været en fornøjelse at følge din undervisning af min 12 årige dreng Anders og han har lært utrolig meget i det sidste halvandet år. Jeg har selv fået klaverundervisning som barn og blev overrasket over hvor hurtigt han har har fået forståelse for nodesystemet og er blevet introduceret for mange af musikkens grundbegreber. Jeg er meget glad for den måde du har videregivet glæden ved musikken samtidig med at du med tålmodighed og humor har stimuleret ham til at arbejde disciplineret og vedholdende. Det er en gave som han tager med sig videre i livet. Jeg tror Anders har et godt fundament for at afprøve det han gerne vil nu med en sammenspilsgruppe, men vi er selvfølgelig glade for at vi kan få lov til at vende tilbage en anden gang. Mange ønsker om en god sommer til dig og din familie. 

1 kommentar til Udtalelse:

Kommentar RSS
repliche tag heuer orologi on 30. marts 2019 17:55
When you are satisfied with the verification you are sure to kwon about many new things about it.
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment

SiteBuilder drevet af  Vistaprint