FARJADI PIANO SCHOOL - Klaverundervisning til voksne og børn i alle niveauer
RSS

Nye indlæg

Anbefaling
Udtalelse - April 2017
Udtalelse vedr. Aria Farjadi
Udtalelse
Anbefaling af Aria Farjadi

Kategorier

Udtalelser
drevet af

Min blog

Anbefaling

Anbefaling:

Jeg har, gennem de seneste godt 5 år gået til klaverundervisning hos Farjardi Piano School og kan, på det varmeste, anbefale Aria som klaverlærer.
Aria er en passioneret underviser med en meget stor musikalsk indsigt som han formidler på en god og pædagogisk måde. Med brug af metaforer, anekdoter, videomateriale, med mere, bliver musikalske temaer og kunstneres hensigter gjort klare og levende. Han er, derudover, venlig og humoristisk og skaber en behagelig atmosfære til undervisningen.Aria har åbnet mine øjne for mange forskellige genrer og kunstnere. Jeg har således fået mulighed for at dykke ned i klassiske komponister såsom Bach, Mozart og Chopin, nyere komponister som Erik Satie og Claude Debussy, samt stiftet bekendtskab med nutidige kunstnere som Philip Glass og Fariborz Lachini.Jeg startede hos Aria helt fra bunden af (som voksen) men har i årenes løb, takket være Aria, opnået et niveau jeg ikke ville have troet jeg kunne.

-Michael BauSiteBuilder drevet af  Vistaprint