Elev-udtalelser

Aria is a very skilled, motivating and dedicated piano teacher. Not only he knows how to improve a student's piano skills, but also finds the right way of encouraging you and pushing you forward, to keep you engaged and help you reach your goals. Definitely recommended to all students.

-Berker Diker 


Jeg kan anbefale Aria til alle der ønsker at få et solidt, sjovt og veltilrettelagt undervisningsforløb i klassisk klaver. Aria er først og fremmest god til at tilrettelægge undervisningen således, at man som elev hele tiden er udfordret en smule udover det man tror man kan. Det giver hurtigt gode resultater, og det betyder at man kommer bredt omkring i det klassiske repertoire. Aria er også et engageret, vidende og imødekommende menneske, som formår at skabe en behagelig og sjov stemning til undervisningen.

-Victor 

 

Anbefaling:

Jeg har, gennem de seneste godt 5 år gået til klaverundervisning hos Farjardi Piano School og kan, på det varmeste, anbefale Aria som klaverlærer.

Aria er en passioneret underviser med en meget stor musikalsk indsigt som han formidler på en god og pædagogisk måde.

Med brug af metaforer, anekdoter, videomateriale, med mere, bliver musikalske temaer og kunstneres hensigter gjort klare og levende. Han er, derudover, venlig og humoristisk og skaber en behagelig atmosfære til undervisningen.

Aria har åbnet mine øjne for mange forskellige genrer og kunstnere. Jeg har således fået mulighed for at dykke ned i klassiske komponister såsom Bach, Mozart og Chopin, nyere komponister som Erik Satie og Claude Debussy, samt stiftet bekendtskab med nutidige kunstnere som Philip Glass og Fariborz Lachini.

Jeg startede hos Aria helt fra bunden af (som voksen) men har i årenes løb, takket være Aria, opnået et niveau jeg ikke ville have troet jeg kunne.

-Michael Bau


Aria Farjadi er den veloplagte, altid glade og opmuntrende klaverlærer, der udover entusiasme fordrer både disciplin og seriøsitet af sine elever. Man føler sig både velkommen og afkrævet fokus og koncentration til lektionerne, hvilket samlet set gør det til en fryd at anstrenge sig udi klaverets disciplin. Jeg har virkelig nydt at gå til klaver hos Aria!

-Martin Hauberg Lund

----------------------------------------------

Da jeg begyndte hos Aria læste jeg hverken noder - og havde knap nok siddet foran et klaver - og var ærligt talt lettere forbeholdende for at begynde til klaver i en alder af 27år. Uden tidligere musikkalsk-øvelse eller kendskab. Jeg er meget positiv. Undervisning går EKSTREMT hurtigt frem - ment på den absolut bedste måde. Der sker store fremskridt fra gang til gang og Aria er yderst kompetent til at lære fra sig og guide en gennem materialet på en fortroligvis. Kan kun på det kraftigste anbefale enhver, som overvejer at begynde til klaver - at komme igang. Og tænk lige en ekstra gang, om ikke det er Aria, som skal undervise. Jeg har godt nok intet andet at sammenligne med, men jeg er yderst tilfreds.

-Martin Schultz

-----------------------------------------------

Jeg er nybegynder, men har nu spillet klaver i knap et år hos Aria Farjadi. Jeg bliver altid mødt med venlighed og opmærksomhed. Det skaber et godt udgangspunkt for spillet. Aria lytter til mine ønsker og interesser og følger min udvikling med spillet. Han sammensætter øvelser og repertoire ud fra, hvordan en god progression i arbejdet med klaveret kan tilrettelægges med tanke på mig, som den person jeg er og med netop mine interesser og forudsætninger. Timerne har åbnet en dør for mig ind til en større rigdom i musikken, end jeg kendte før.

-Birgitte Kjær